Sunday, October 08, 2006

The Holy products of Belgium part 2...

While the media is making problems about Belgium, I'm working on Belgiums marketing :)A lot of people around the world don't know when thay eating or drinking a Belgium product.For those people some professional helf from somebody who tried everything....

1) For our first product, you should know that Belgium always has been supresed by other countries, and one of them was France, so they came the saw and they stole ... our Fries !

Like the English say ( and they have no brain ) French Fries; a very big mistake people ! Have you ever eaten fries in France, if you want to die, be my guest!

They are calles Belgian Fries, and the secret recepy I will chair whit you people. The only thing is... it's secret ! so hmm.... how to fix it? Ok i know, let's just write in in Dutch :p


Ingredienten800 gr bintje, gold of russett Zout naar smaak toevoegen
BereidingSchil de aardappelen, was in stromend water en droog ze met een handdoek. Snij staafjes van 1 cm en maak een insnede aan een kant (zie foto). Verhit de friteuze op 140°C en bak (niet teveel in een keer) de frieten gedurende 4 a 6 minuten, afhankelijk van friteuze. De frietjes mogen nog niet gekleurd zijn, maar moeten wel gaar zijn. Dat test je door er met je duiim op een friet te duwen. Als de friet makkelijk plat gaat, zijn ze gaar. Laat ze uitdruppelen op huishoudpapier. Zet de friteuze nu op 190°C en bak de friten een tweede keer tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze uitdruppelen op huishoudpapier. Voeg wat zout bij de frieten en dien direct op met een goeie steak bearnaise.

2) Our second product is : The chocolate...

Once you start it's a real addiction... Belgium chocolate is available in tablets in all colours and tastes. Also available in pralines ( little chocolates ) filled with alcohol or praliné.
 Posted by Picasa

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mmmm... I've got hungry.

October 11, 2006 11:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ja, waarschijnlijk dus het is

December 11, 2009 12:49 AM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home